Robart den Hollander

Zelf vind ik het belangrijk dat mensen hun eigen weg kunnen vinden en dat, door ervaringen te beleven met anderen, zij geïnspireerd en geraakt worden. Om vervolgens hun ervaringen ook weer te delen.

Robart den Hollander Biografie

Mijn ervaring in vrijwilligerswerk heb ik vooral opgedaan in het jeugdwerk van de kerk. Activiteiten organiseren waar alle jongeren uit mijn woonplaats aan konden deelnemen. Instuif, disco en filmavonden. Op latere leeftijd ook actief geweest in het organiseren van actieve weekenden voor jongeren. Vaak in de vorm van een kamp. Voor deze organisatie ook bestuurswerk verricht.

ERVARING
Controller en business Controller bij diverse commerciële bedrijven.

OPLEIDING
HEAO Bedrijfseconomie en WO Bedrijfseconomie

NETWERK AANDEEL
Met mijn bedrijfseconomische achtergrond kan ik helpen bij bijvoorbeeld begrotingen en andere financiële stukken. Daarnaast ben ik in staat om creatief mee te denken bij vraagstukken of idee-uitwerking. Ook voor een gezonde dosis logisch nadenken en beoordelen kan je bij mij terecht. Om een idee te structureren en uit te werken.